ENITRA Sp. z o.o.

ENITRA - Pasy napędowe i taśmy transportujące Firma Enitra Sp. z o.o. jest spółką prawa handlowego, założoną w 1996 r. w Wałbrzychu, która w 1997r. przeniosła swoją siedzibę do nowo wybudowanego wówczas obiektu, o ciekawej nowoczesnej architekturze, przy ul. 1-go Maja i od początku swojego istnienia rozwija się permanentnie. Co roku firma Enitra rozszerza portfolio swoich produktów. W ciągu kilkunastu lat czterokrotnie zwiększyła ilość posiadanej powierzchni produkcyjnej, magazynowej i biurowej. ...
ENITRA - Pasy napędowe i taśmy transportujące Firma Enitra Sp. z o.o. jest spółką prawa handlowego, założoną w 1996 r. w Wałbrzychu, która w 1997r. przeniosła swoją siedzibę do nowo wybudowanego wówczas obiektu, o ciekawej nowoczesnej architekturze, przy ul. 1-go Maja i od początku swojego istnienia rozwija się permanentnie. Co roku firma Enitra rozszerza portfolio swoich produktów. W ciągu kilkunastu lat czterokrotnie zwiększyła ilość posiadanej powierzchni produkcyjnej, magazynowej i biurowej. Ponad czterokrotnie też urosła liczba zatrudnionych w firmie osób, a baza klientów przekroczyła już liczbę 5.000.

Zespół 80 dobrze wykwalifikowanych osób – z czego większość posiada długoletnie doświadczenie w dziedzinie elementów napędu i transportu – dba o to, by nasz Klient był zawsze zadowolony ze współpracy z nami.

Nie bez kozery na początku naszej działalności ukute zostało motto firmy:
„Enitra jest zarządzaną przez potrzeby i oczekiwania naszego Klienta – To nasi Klienci wskazują nam drogę.”

źródło:

Obecnie się rozbudowuje na terenie budynku przy ulicy Skarżyskiej 1