Ośrodek Wczasowy WISŁA

Położony w malowniczych Górach Sowich nad potokiem, wspaniały mikroklimat. Organizuje: wczasy,
kolonie, zimowiska, wycieczki, konferencje, szkolenia, wesela, imprezy integracyjne, rodzinne Święta. Ośrodek dysponuje pokojami 2-3-4-5-6 osobowymi z łazienką. Dużą jadalnią, która pomieści jednorazowo 80 osób. W ośrodku jest sala TV z dekoderem Polsatu, duża sala do organizowania zabaw, dyskotek,wesel, imprez integracyjnych. Do dyspozycji gości jest stół bilardowy, gra piłkarzyki, tenis stołowy , letnia ...
kolonie, zimowiska, wycieczki, konferencje, szkolenia, wesela, imprezy integracyjne, rodzinne Święta. Ośrodek dysponuje pokojami 2-3-4-5-6 osobowymi z łazienką. Dużą jadalnią, która pomieści jednorazowo 80 osób. W ośrodku jest sala TV z dekoderem Polsatu, duża sala do organizowania zabaw, dyskotek,wesel, imprez integracyjnych. Do dyspozycji gości jest stół bilardowy, gra piłkarzyki, tenis stołowy , letnia siłownia. Teren obiektu jest zagospodarowany w boiska w terenie górskim, gril i ognisko z miejscem zadaszonym do organizowania biesiad przy muzyce i tańcach. Duży parking dla samochodów osobowych i autokarów. Można skorzystać z internetu Wi-Fi.
Ceny uzależnione od ilości osób oraz długości terminu pobytu. Opłata miejscowa na rzecz Gminy Nowa Ruda 2,19 za każdy dzień pobytu od osoby, właściciel obiektu pobiera kwotę 1,19 zł dziennie od osoby (dopłaca 1,00zł)

Sokolec 33. Ośrodek Wczasowy WISŁA.
    Ośrodek Wczasowy WISŁA.