Biuro Obsługi Klienta Stary Zdrój MZB

Spółdzielnia Pracy Stolarsko-Tapicerskiej "Modrzew"

Z ogłoszenia prasowego opublikowanego w roku 1957 wynika, że w obiekcie funkcjonowała wtedy Spółdzielnia Pracy Stolarsko-Tapicerskiej "Modrzew" (ul. 22 Lipca nr 48). W roku 1958 miesięczna produkcja spółdzielni wynosiła: 75 toaletek, 45 szaf, 100 foteli, 20 tapczanów, 30 kozetek oraz 400 materacy. Dyrekcja zakładu narzekała wówczas na dużą ciasnotę. Próby dzierżawy sąsiedniego obiektu po zlikwidowanej tuczarni świń były nieudane (obiekt wydzierżawiono hurtowni kosmetycznej). Obecnie działa tu Biuro ...
Z ogłoszenia prasowego opublikowanego w roku 1957 wynika, że w obiekcie funkcjonowała wtedy Spółdzielnia Pracy Stolarsko-Tapicerskiej "Modrzew" (ul. 22 Lipca nr 48). W roku 1958 miesięczna produkcja spółdzielni wynosiła: 75 toaletek, 45 szaf, 100 foteli, 20 tapczanów, 30 kozetek oraz 400 materacy. Dyrekcja zakładu narzekała wówczas na dużą ciasnotę. Próby dzierżawy sąsiedniego obiektu po zlikwidowanej tuczarni świń były nieudane (obiekt wydzierżawiono hurtowni kosmetycznej). Obecnie działa tu Biuro Obsługi Klienta "Stary Zdrój" Miejskiego Zarządu Budynków Sp. z o.o.

Ogłoszenie Spółdzielni Pracy Stolarsko-Tapicerskiej "Modrzew" ...
    Biuro Obsługi Klienta "Stary Zdrój" MZB Sp. z o.o. .przy ul. 11 ...