Kładka dla pieszych (LK 283 / Radłówka)
Stacja kolejowa Lwówek Śląski
Przystanek kolejowy Zebrzydowa Górna (nie istnieje)
Przystanek kolejowy Zebrzydowa Wieś (dawny)
Stacja kolejowa Zebrzydowa

Odcinek Lwówek Śląski - Zebrzydowa

Linia jednotorowa, drugorzędna. Celem budowy było połączenie miast na Pogórzu Kaczawskim (Lwówek, Wleń, Nowogrodziec) z linią magistralną Wrocław - Berlin. Linia oddana do użytku 20 lipca 1905 roku. Niemiecki kilometraż linii liczony był od Lwówka Śląskiego. Na trasie prócz istniejącej już stacji w Lwówku (od 1885 r.) zbudowano 5 stacji (Zebrzydowa Wieś, Ołdrzychów, Nowogrodziec, Gościszów, Niwnice), 3 przystanki (Gościszów Dolny, Radłówka, Rakowice Wielkie) i 2 bocznice (Zebrzydowa Górna, Kolonia ...
Linia jednotorowa, drugorzędna. Celem budowy było połączenie miast na Pogórzu Kaczawskim (Lwówek, Wleń, Nowogrodziec) z linią magistralną Wrocław - Berlin. Linia oddana do użytku 20 lipca 1905 roku. Niemiecki kilometraż linii liczony był od Lwówka Śląskiego. Na trasie prócz istniejącej już stacji w Lwówku (od 1885 r.) zbudowano 5 stacji (Zebrzydowa Wieś, Ołdrzychów, Nowogrodziec, Gościszów, Niwnice), 3 przystanki (Gościszów Dolny, Radłówka, Rakowice Wielkie) i 2 bocznice (Zebrzydowa Górna, Kolonia Nowogrodziec). W okresie powojennym powstały bocznice - Ołdrzychów-Surmin i Rakowice Żwirownia. Ruch towarowy na linii czynny. Ruch osobowy czynny do 2 czerwca 1996 roku, a następnie reaktywowany od 9 grudnia 2007 r. do 12 grudnia 2010 r. i od 3 stycznia 2011 r. do 10 grudnia 2011 roku.

Kilometraż stacji (st.), przystanków i ładowni (po./poł.) oraz bocznic (bszl.) na odcinku Lwówek Śląski - Zebrzydowa, liczony od Jeleniej Góry (w nawiasie niemiecki kilometraż liczony od Lwówka). Stacje węzłowe zaznaczono pogrubioną czcionką, obiekty nieczynne/nieistniejące kursywą:
- , Lwówek Śląski, st., km 32,636 (km 0,00)
- , Rakowice Wielkie, poł., km 35,711 (km 3,08)