2011-2012 Budowa osiedla Maślice-Potokowa

Osiedle Maślice-Potokowa

Inwestor: K&C Development.Projektant: mgr inż.arch.Patrycja Kowalczyk.Inwestycja obejmuje:- I etap: 2 budynki w zabudowie szeregowej, z 8 mieszkaniami w każdym (po 4 na parterze i piętrze). Mieszkania parterowe o wielkości od 69 do 75 m2 będą dysponować ogródkami, zaś mieszkania na pietrze o wielkości od 74 do 120 m2 (w wersji jedno- lub dwupoziomowej), będą posiadać duże tarasy.- II etap: 2 budynki w zabudowie szeregowej (2+2 mieszkania i 3+3 mieszkania).Osiedle będzie zamknięte i ogrodzone (brama ...
Inwestor: K&C Development.
Projektant: mgr inż.arch.Patrycja Kowalczyk.
Inwestycja obejmuje:
- II etap: 2 budynki w zabudowie szeregowej (2+2 mieszkania i 3+3 mieszkania).
Osiedle będzie zamknięte i ogrodzone (brama na pilota), a także wyposażone w niezbędną infrastrukturę – drogę, chodniki, energooszczędne oświetlenie oraz miejsca postojowe.

[wg: ]

Osiedle Maślice-Potokowa, widok na budynek nr 11-11g od strony ...