Die Grafschaft Glatz

Czasopismo GGV (Kłodzkiego Towarzystwa Górskiego). Wydawane w latach 1906-1938, 1943. Najpierw jako dwumiesięcznik, potem miesięcznik. Propagowało turystykę, krajoznastwo, miłośc do hrabstwa. Bogato ilustrowane. Zamieszcza wiersze, legendy, opowiadania, opisy historyczne miejscowości, biografie ludzi zasłużonych dla Ziemi Kłodzkiej. Oryginalne numery dostępne są w Powiatowej Bibliotece w Kłodzku. Wersja cyfrowa . ...
Czasopismo GGV (Kłodzkiego Towarzystwa Górskiego). Wydawane w latach 1906-1938, 1943. Najpierw jako dwumiesięcznik, potem miesięcznik. Propagowało turystykę, krajoznastwo, miłośc do hrabstwa. Bogato ilustrowane. Zamieszcza wiersze, legendy, opowiadania, opisy historyczne miejscowości, biografie ludzi zasłużonych dla Ziemi Kłodzkiej. Oryginalne numery dostępne są w Powiatowej Bibliotece w Kłodzku. Wersja cyfrowa . Z. Waluś

Czasopismo regionalne Hrabstwa Kodzkiego. Kto zna niemiecki - ...
    Gazeta Hrabstwo Kłodzkie wydanie z 1912 roku.