Pensjonat Księżycowa Dolina

Księżycowa Dolina położona jest w zaciszu Gór Złotych w Wojtówce, której historia sięga XIV w. Położony na wysokości 583 m npm drewniany dom malowniczo wkomponowany jest w otaczającą go dolinę. O każdej porze roku znajdą tu Państwo coś dla siebie.
Dom pomieści 12 osób, doskonały jest na organizację szkoleń, warsztatów czy dla wypoczynku grupy znajomych. W dużym, przejrzystym salonie z kominkiem będą mogli Państwo odpocząć po dniu obfitym w atrakcje Kotliny Kłodzkiej. Ogromna część sypialna na ...
Dom pomieści 12 osób, doskonały jest na organizację szkoleń, warsztatów czy dla wypoczynku grupy znajomych. W dużym, przejrzystym salonie z kominkiem będą mogli Państwo odpocząć po dniu obfitym w atrakcje Kotliny Kłodzkiej. Ogromna część sypialna na górnym piętrze sprzyja wieczornym rozmowom do białego rana. Sporym atutem jest taras, skąd rozciąga się piękny widok. Dom wyposażony jest w aneks kuchenny ze zmywarką, a także w dwie łazienki - jedną z wanną, drugą z dwoma prysznicami. W razie potrzeby mają Państwo do dyspozycji pralkę. Księżycowa Dolina ogrzewana jest kominkiem, do którego drewna nigdy nie zabraknie.

Wójtówka.
    Bracia Czesi kopią studnie.