Kompleks laboratoryjno – biurowy INNOPOLIS Wrocław

Inwestor: Wrocławski Park Technologiczny S.A.
INNOPOLIS Wrocław to zespół 5 budynków (Alfa, Delta, Omega, Lambda i Sigma) oraz 12 wyspecjalizowanych laboratoriów i prototypowni, wraz z powierzchnią przeznaczoną na nieuciążliwą działalność produkcyjną oraz zaplecze technologiczne. Inwestycja ta to jeden z największych projektów Wrocławskiego Parku Technologicznego realizowana przy udziale funduszy europejskich. Działają tu spółki zajmujące się między innymi biotechnologią, medycyną, kriogeniką czy ...

INNOPOLIS Wrocław to zespół 5 budynków (Alfa, Delta, Omega, Lambda i Sigma) oraz 12 wyspecjalizowanych laboratoriów i prototypowni, wraz z powierzchnią przeznaczoną na nieuciążliwą działalność produkcyjną oraz zaplecze technologiczne. Inwestycja ta to jeden z największych projektów Wrocławskiego Parku Technologicznego realizowana przy udziale funduszy europejskich. Działają tu spółki zajmujące się między innymi biotechnologią, medycyną, kriogeniką czy mechaniką oraz firmy IT, chemiczne i elektroniczne.

We Wrocławskim Parku Technologicznym swoje siedziby ma 200 firm, które zatrudniają 1600 pracowników.

Kompleks laboratoryjno – biurowy INNOPOLIS Wrocław. Fot. Wrocławski ...
    Kompleks laboratoryjno – biurowy "Innopolis" przey ul. Duńskiej: ...