2011-2012 Budowa osiedla Dębowa Polana

Osiedle Dębowa Polana

Inwestor: Budus - Developer.Osiedle "Dębowa Polana" to zespół dwóch budynków wielorodzinnych (ul.Suwalska nr 14 i nr 16-18).Liczba mieszkań: 57 (2-3 pokojowe, o powierzchni 41.8-101.9 m2)."Ciekawa architektura oraz duże, słoneczne tarasy sprawiają, że osiedle urzeka nowoczesną elegancją. Mieszkania zostały zaprojektowane tak, aby dostosować je do potrzeb współczesnej rodziny, zostawiając jednocześnie możliwość samodzielnej aranżacji wnętrz. Salony połączone z aneksami kuchennymi stanowią atrakcyjną ...
Inwestor: Budus - Developer.
Osiedle "Dębowa Polana" to zespół dwóch budynków wielorodzinnych (ul.Suwalska nr 14 i nr 16-18).
Liczba mieszkań: 57 (2-3 pokojowe, o powierzchni 41.8-101.9 m2).
"Ciekawa architektura oraz duże, słoneczne tarasy sprawiają, że osiedle urzeka nowoczesną elegancją. Mieszkania zostały zaprojektowane tak, aby dostosować je do potrzeb współczesnej rodziny, zostawiając jednocześnie możliwość samodzielnej aranżacji wnętrz. Salony połączone z aneksami kuchennymi stanowią atrakcyjną przestrzeń życiową dla mieszkańców. Większość mieszkań wyposażonych jest w przestronne balkony, część w duże tarasy otwierające mieszkania na otaczającą naturę. Mieszkańcy mają do dyspozycji komórki lokatorskie oraz, dodatkowo, miejsca parkingowe w garażu podziemnym. W częściach wspólnych do wyłącznego użytku mieszkańców osiedla pozostają tereny zielone z ławkami oraz plac zabaw dla dzieci" (wg ).

Osiedle Dębowa Polana.
    "Dębowa Polana" przy ul.Suwalskiej - widok od strony płd.-zach. ...