Budynek D

Powierzchnia całkowita: 1576,10 m2.- lokal D parter (332,80 m2),- lokal D I piętro (396,30 m2),- lokal D II piętro (406 m2),- lokal D III piętro (404 m2).IV-kondygnacyjny budynek z dużymi oknami na wschód, zachód- mniejsze okna i południe. Klatka schodowa z windą. Do lokali na parterze po obu stronach wejścia D osobne wejścia do lokali z poziomu dziedzińca. Możliwość wejścia na klatkę schodową przez wejście G od strony wewnętrznego parkingu. Na każdym piętrze z klatki schodowej wejście na balkon ...
Powierzchnia całkowita: 1576,10 m2.
- lokal D parter (332,80 m2),
- lokal D I piętro (396,30 m2),
- lokal D II piętro (406 m2),
- lokal D III piętro (404 m2).
IV-kondygnacyjny budynek z dużymi oknami na wschód, zachód- mniejsze okna i południe. Klatka schodowa z windą. Do lokali na parterze po obu stronach wejścia D osobne wejścia do lokali z poziomu dziedzińca. Możliwość wejścia na klatkę schodową przez wejście G od strony wewnętrznego parkingu. Na każdym piętrze z klatki schodowej wejście na balkon (palacze). Możliwość łączenia lokali w ramach pięter z wydzielonym holem oraz pionowo, między piętrami Możliwość łączenia lokali piętrami z budynkiem E. Na każdym piętrze wydzielone łazienki, toalety i pomieszczenia socjalne.

Budynek wewnątrz kwartału ograniczonego ul. Kościuszki, Piłsudskiego ...
    Przemiany schowanego miasta: całkowicie przemodelowane oficyny ...