Krasnal Focusik

Budynek A-B (Focus Plaza)

Całkowita powierzchnia: 1817,20 m2.- lokal A, parter (94,43 m2),- lokal B, parter (166,22 m2),- lokal A-B, I piętro (465,19 m2),- lokal A-B, II piętro (471,65 m2),- lokal A-B, III piętro (465,49 m2).IV-kondygnacyjny budynek od frontu przylegający do ul.Kościuszki. Pomieszczenia na parterze dzielą się na dwa osobne lokale (parter A i B) dogodne dla prowadzenia działalności wymagającej częstego kontaktu z klientami. Oprócz wejść od ulicy budynek wyposażony jest w 2 dodatkowe wejścia (nie licząc osobnych ...
Całkowita powierzchnia: 1817,20 m2.
- lokal A, parter (94,43 m2),
- lokal B, parter (166,22 m2),
- lokal A-B, I piętro (465,19 m2),
- lokal A-B, II piętro (471,65 m2),
- lokal A-B, III piętro (465,49 m2).
IV-kondygnacyjny budynek od frontu przylegający do ul.Kościuszki. Pomieszczenia na parterze dzielą się na dwa osobne lokale (parter A i B) dogodne dla prowadzenia działalności wymagającej częstego kontaktu z klientami. Oprócz wejść od ulicy budynek wyposażony jest w 2 dodatkowe wejścia (nie licząc osobnych wejść do wydzielonych lokali) od dziedzińca i tyleż klatek schodowych oraz windę. Budynki A i B łączą się powyżej parteru mogąc stanowić jeden lokal na wspólnym piętrze. Pomieszczenia wysokie, widne. Niektóre pomieszczenia III piętra mają stylowe skośne sufity, na tym piętrze znajduje się wychodzący na południe spektakularny taras. Organizacja pomieszczeń w budynku umożliwia łączenie ich piętrami z budynkiem C (tylko piętra I i II), jak również wydzielenie osobnych niezależnych lokali (do 45 m2). Na każdym piętrze wydzielone łazienki, toalety i pomieszczenia socjalne.

Kościuszki 29 po remoncie. Czy komuś przypadkiem w swoich zbiorach ...
    ul. Kościuszki nr 29