Centrum Edukacji Ekologicznej Dom Ogrodnika

Centrum Edukacji Ekologicznej „Dom Ogrodnika” powstało w ramach projektu „Modernizacja budynku Dom Ogrodnika na potrzeby utworzenia Centrum Edukacji Ekologicznej Fundacji „Krzyżowa" dla Porozumienia Europejskiego wraz z zakupem wyposażenia”, który został zrealizowany dzięki finansowemu wsparciu Unii Europejskiej ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2007-2013 oraz środkom z Federalnego Ministerstwa ...
Centrum Edukacji Ekologicznej „Dom Ogrodnika” powstało w ramach projektu „Modernizacja budynku Dom Ogrodnika na potrzeby utworzenia Centrum Edukacji Ekologicznej Fundacji „Krzyżowa" dla Porozumienia Europejskiego wraz z zakupem wyposażenia”, który został zrealizowany dzięki finansowemu wsparciu Unii Europejskiej ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2007-2013 oraz środkom z Federalnego Ministerstwa ds. Rodziny, Seniorów, Kobiet i Młodzieży RFN (BMFSFJ).

Krzyżowa - Dom ogrodnika przy pałacu
    Dom ogrodnika w zachodniej części majątku von Moltke