Stacja krótkofalowców

Tworzymy grupę trzech osób, które łączy zainteresowanie-pasja łącznościami EME (Ziemia-Księżyc-Ziemia). Wspólnymi siłami, pod koniec lat 90’tych, ubiegłego wieku, zbudowaliśmy stację, która aktualnie czynna jest na sześciu pasmach amatorskich. Nasza stacja zlokalizowana jest na działce z dala od siedlisk ludzkich, co gwarantuje nam bardzo niski poziom zakłóceń radioelektrycznych. W zakładkach znajdziesz informacje o naszym sprzęcie, o naszych osiągnięciach. Jesteśmy otwarci na współpracę, wymianę ...
Tworzymy grupę trzech osób, które łączy zainteresowanie-pasja łącznościami EME (Ziemia-Księżyc-Ziemia). Wspólnymi siłami, pod koniec lat 90’tych, ubiegłego wieku, zbudowaliśmy stację, która aktualnie czynna jest na sześciu pasmach amatorskich. Nasza stacja zlokalizowana jest na działce z dala od siedlisk ludzkich, co gwarantuje nam bardzo niski poziom zakłóceń radioelektrycznych. W zakładkach znajdziesz informacje o naszym sprzęcie, o naszych osiągnięciach. Jesteśmy otwarci na współpracę, wymianę doświadczeń z innymi miłośnikami tej dyscypliny krótkofalarstwa.

Stacja krótkofalowców.