Osiedle przy Młynie

W budowie

Osiedle położone na obrzeżach Wrocławia, wśród zieleni, tworząc nietypowe połączenie klasycznego piękna otaczającej przyrody z nowoczesną formą i komfortem. Zastosowane tu elementy architektoniczne nawiązują do sąsiedztwa starego młyna wodnego, idealnie komponując się z otoczeniem.

W tak zaprojektowanej przestrzeni znajdą się dwa szeregi domów wraz z wewnętrzną drogą, miejscami parkingowymi i terenami zielonymi. Całość będzie ogrodzona. Szeregi składać się będą z 7 lub 8 domów. W każdym domu ...

W tak zaprojektowanej przestrzeni znajdą się dwa szeregi domów wraz z wewnętrzną drogą, miejscami parkingowymi i terenami zielonymi. Całość będzie ogrodzona. Szeregi składać się będą z 7 lub 8 domów. W każdym domu znajduję się od 2 do 4 mieszkań. Łącznie na osiedlu będzie tylko 44 mieszkania. Część mieszkań posiadać będzie ogrody, inne duże balkony lub tarasy. Więcej informacji na

Osiedle przy Młynie, tak będzie się nazywać nowa zabudowa, jaka ...
    Osiedle przy młynie przy ul. Wilczyckiej na granicy Wrocławia ...