Integracyjny Żłobek Samorządowy Nr 2

Szkoła Elementarna nr 2 / V Liceum Ogólnokształcące im. Piastów Śląskich

Integracyjny Żłobek Samorządowy nr 2 przy ul. Kasztelańskiej w Wałbrzychu wchodzi w skład Zespołu Żłobków Samorządowych nr 2 z siedzibą pod tym samym adresem. Do zespołu należy jeszcze Żłobek Samorządowy nr 4 z ul. Giserskiej 7 i Żłobek Samorządowy nr 5 z ul. Nałkowskiej 4a. Żłobek nr 2 znajduje się w kompleksie Centrum Kulturalno-Oświatowego "Od Juniora do Seniora". Żłobek został uruchomiony w tym kompleksie we wrześniu 2012 roku. Zlokalizowano je w segmencie I i II dawnej szkoły a później liceum. ...

Przekształcanie części byłej S.P. nr 2 Elementarnej w żłobek. ...
    Żłobek, w tle budynek nr 72-82, widok z budynku przy ul. Grodzkiej.