Dom handlowy Chełmiec, ul. Słowackiego Juliusza, Wałbrzych
heck: Tu dokładnie widać
Polnica
MacGyver_74: Jestem prawie pewien, że Herrenhaus to obecnie budynek nr 4b w pobliskiej osadzie o nazwie Polniczka. GSV tam nie dociera, ale zgadza się kształt dachu, przybudówka po prawej i owalny podjazd .
Willa Benteler (dawna), ul. Głogowska, Przemków
Hellrid: Na FB wskazują też miejsce - tam gdzie Głogowska 33a, z pomocą przychodzi także książka adresowa Altkreis Sprottau z 1938 roku, w której jest opisana ta osoba: Benteler Wilhelm, Generaldirektor, Glogauer Strasse. Benteler był dyrektorem zakładów Warsteiner und Schleswig-Holsteinischen Eisenwerke
Liceum Ogólnokształcące nr XII, pl. Orląt Lwowskich, Wrocław
Wolwro: Ktoś majstrował przy zdjęciu, bo znowu odwrócone. Podmienić?
Polnica
MacGyver_74: Gasthaus - Polnica 87-88, budynek wielorodzinny i biblioteka publiczna.
pl. Rynek, Grudziądz
Alistair: OK.

t.ziemlicki@wp.pl
t.ziemlicki@wp.pl
Przemek (NR)
KrzysztofKudowa

Wrocławskie Promocje Dobrych Książek
Autor: Administrator°, Data dodania: 2011-11-29 14:52:28, Aktualizacja: 2011-11-29 14:52:28, Odsłon: 1965

Od 1 do 4 grudnia 2011, Muzeum Architektury, Galeria BWA Awangarda, Kawiarnia "Wydawnictwo"
Już po raz 20-ty, w dniach od 1 do 4 grudnia 2011 r. odbędą się "Wrocławskie Promocje Dobrych Książek". Wystawcy będą prezentować swoją ofertę w MUzeum Architektury przy ul. Bernardyńskiej 5, spotkania z autorami odbywać się będą w Galeria BWA Awangarda przy ul. Wita Stwosza 32 oraz Kawiarni Wydawnictwo przy ul. włodkowica 11. Wszystkich miłośników i osoby odwiedzające naszą stronę serdecznie na nie zapraszamy zapraszamy. Jak zwykle będzie można zakupić nowości wydawnicze po atrakcyjnych cenach. Szczególnej uwadze polecamy spotkania autorskie organizowane przez zaprzyjaźnione z nami Wydawnictwo "VIA NOVA". Szczegóły na załączonym plakacie.

/ / /