Budynek nr 25 (dawny dom winiarski Winklera), ul. Krasickiego Ignacego, Zielona Góra
Keco: Prośba o ewentualną korektę datowania. Na stronie archiwum, zdjęcie jest do identyfikacji i nie ma żadnego opisu ...
Panoramy Łagowa, Łagów
Alistair: OK.
Panoramy Podgórza, Wałbrzych
heck: Rafał,a tak nawiasem mówiąc-co to za nastawnia za wiaduktem ,na nasypie przy torach od strony stacji ? Bo w późniejszym czasie już jej tam nie ma
Panoramy Wałbrzycha i Kotliny Wałbrzyskiej, Wałbrzych
Tony: Zgadza się, ale w takim wypadku do panoram warto by dopisać pozostałe podobne kadry, np. a takich jest bardzo dużo. Tematem powyższej pocztówki jest rzeczywiście krajobraz, a krajobraz to nie do końca to samo co panorama. Na panoramie powinien być widoczny więcej niż jeden obiekt, zwykle też w różnej odległości od siebie, ale nie zawsze. Nie wiem ...
Bielinek
dariuszfaranciszek: Błędne przypisanie - powinno być tu
Pomnik Powstańców Śląskich, Kędzierzyn-Koźle
kitapczy: Jest szansa na znacznik obiektu na mapie?

mietok - Administrator

Tramwajem po Wrocławiu - Linia nr 6 - Krzyki - Kowale
Autor: Neo[EZN]°, Data dodania: 2009-03-10 20:55:18, Aktualizacja: 2017-06-19 21:16:07, Odsłon: 1759

Przejazd tramwajem z pętli na Krzykach do pętli na Kowalach (5.03.2009)

6 - KRZYKI - Powstańców Śląskich - Świdnicka - pl. Teatralny - Widok - Szewska - Grodzka - m. Uniwersytecki - Drobnera - Łokietka - pl. św. Macieja - Chrobrego - pl. Powstańców Wlkp. - Słowiańska - Jedności Narodowej - m. Warszawskie - Kromera - Toruńska - Kwidzyńska - KOWALE - 6

Tramwaje linii 6 kursują zmienioną trasą ze względu na przebudowę pl. Bema

cz. I - Krzyki - pl. Kościuszki