2014 - 2015 Budowa pawilonu, siłowni terenowej, placu zabaw i zagospodarowanie terenu

W budowie

Budowa pawilonu klubowo-socjalnego niedaleko mety toru 4X Słoneczna Polana jest realizowana w ramach większego zadania pn.: "Zagospodarowanie na cele rekreacyjno-sportowe części terenu Wzgórza Gedymina i Słonecznej Polany w Szczawnie-Zdroju". W pawilonie zlokalizowane będą m.in. toalety, szatnie, punkt gastronomiczny, biura, pomieszczenia magazynowo-garażowe, a na zewnętrznym murze - niewielka ścianka wspinaczkowo-boulderingowa. Na dachu pawilonu ma się znajdować zielony (trawiasty) taras. Przy pawilonie ...
Budowa pawilonu klubowo-socjalnego niedaleko mety toru 4X Słoneczna Polana jest realizowana w ramach większego zadania pn.: "Zagospodarowanie na cele rekreacyjno-sportowe części terenu Wzgórza Gedymina i Słonecznej Polany w Szczawnie-Zdroju". W pawilonie zlokalizowane będą m.in. toalety, szatnie, punkt gastronomiczny, biura, pomieszczenia magazynowo-garażowe, a na zewnętrznym murze - niewielka ścianka wspinaczkowo-boulderingowa. Na dachu pawilonu ma się znajdować zielony (trawiasty) taras. Przy pawilonie powstanie terenowa siłownia i plac zabaw dla dzieci. W ramach projektu wymienione zostaną również trybuny przy torze rowerowym.
/Petroniusz w oparciu o informacje prasowe/

Budowa pawilonu sportowego przy torze rowerowym.
    W ramach projektu "Zagospodarowanie na cele rekreacyjno-sportowe ...
    Budowa nowego 'centrum sportowego' w Szczawnie-Zdroju, na Słonecznej ...
    Szczawno-Zdrój. Słoneczna Polana w godzinach popołudniowych. Budowa ...
    komentarze: 0
    Instalowanie siłowni zewnętrznej, widok wcześniejszy http://dolny-slask.org.pl/4987546,foto.html?idEntity=4967768