Centrum Obsługi Klienta Wałbrzyskich Wodociągów

Klub "Wodociągów"

Centrum Obsługi Klienta Wałbrzyskich Wodociągów zajmuje parter kamienicy przy al. Wyzwolenia 37 w Wałbrzychu. Przedwojenna funkcja obiektu nie jest znana. Po wojnie działał tu klub "Wodociągów", który był wykorzystywany na potrzeby pracowników zakładu wodociągów ale również okazjonalnie organizowano tu różne wystawy (np. w dniu 28 lipca 1970 roku wystawę poświęconą architekturze i urbanistyce Ziemi Wałbrzyskiej). W roku 2005 dawny klub przebudowano i urządzono w nim Centrum Obsługi Klienta "Wałbrzyskich ...
Centrum Obsługi Klienta Wałbrzyskich Wodociągów zajmuje parter kamienicy przy al. Wyzwolenia 37 w Wałbrzychu. Przedwojenna funkcja obiektu nie jest znana. Po wojnie działał tu klub "Wodociągów", który był wykorzystywany na potrzeby pracowników zakładu wodociągów ale również okazjonalnie organizowano tu różne wystawy (np. w dniu 28 lipca 1970 roku wystawę poświęconą architekturze i urbanistyce Ziemi Wałbrzyskiej). W roku 2005 dawny klub przebudowano i urządzono w nim Centrum Obsługi Klienta "Wałbrzyskich Wodociągów".

Klub "Wodociągów" mieszczący się na parterze kamienicy przy al. ...
    Centrum Obsługi Klienta "Wałbrzyskich Wodociągów" na parterze ...