Domek Sudecki u Leśniczki

Nowy domek jednorodzinny z trzema pokojami z wyjściem na tarasy widokowe, salonem z kominkiem, aneksem kuchennym w pełni wyposażonym, jest do całkowitej dyspozycji gości. Pokoje: ptasi /3 osobowy/ różany /3 osobowy w tym łóżko dla dziecka/ motyla /2osobowy/ Takich wygód i dobrych posiłków nie znajdziecie w całej Kotlinie Kłodzkiej! Obok, w drugim budynku zamieszkują gospodarze. Mamy duży ogród warzywny i kwiatowy. Uprawiamy truskawki i hodujemy kurki. Jest również miejsce na grilla otoczone naturalnymi ...
Nowy domek jednorodzinny z trzema pokojami z wyjściem na tarasy widokowe, salonem z kominkiem, aneksem kuchennym w pełni wyposażonym, jest do całkowitej dyspozycji gości. Pokoje: ptasi /3 osobowy/ różany /3 osobowy w tym łóżko dla dziecka/ motyla /2osobowy/ Takich wygód i dobrych posiłków nie znajdziecie w całej Kotlinie Kłodzkiej! Obok, w drugim budynku zamieszkują gospodarze. Mamy duży ogród warzywny i kwiatowy. Uprawiamy truskawki i hodujemy kurki. Jest również miejsce na grilla otoczone naturalnymi ścianami z dzikiego wina. Cala posesja ogrodzona z parkingiem i oświetlona.. Apartament położony jest w malowniczej bardzo małej wiosce u podnóża Masywu Śnieżnika, przy renomowanej miejscowości uzdrowiskowej Lądek Zdrój. Nasza oferta pobytu jest polecana dla rodzin z dziećmi i ich czworonożnych małych pupilków, osób starszych, które muszą przejść rekonwalescencję pooperacyjną wraz z opieką oraz osób, które potrzebują dyskretnego miejsca i dobrego wypoczynku. Istnieje możliwość korzystania z zabiegów sanatoryjnych, odbywania spacerów po duktach leśnych, upajania się widokami górskimi, zwiedzania Jaskini Niedźwiedziej, sztolni, kopalni złota, groty, łowienia pstrągów i jazdy konnej. Amatorzy sportów zimowych mają do wyboru trasy zjazdowe na Czarnej Górze, w Lądku Zdroju, Bielicach i Kamienicy. W przyjemnej atmosferze w otoczeniu pięknych lasów, dziewiczych łąk i z bardzo dobrą kuchnią wiejską , nasi goście będą całkowicie zrelaksowani, wyciszeni, szczęśliwi i energetycznie doładowani do codziennych zajęć. Zapraszamy w nasze okolice. Warto korzystać z tego jeszcze nie skażonego mikroklimatu i górskiego powietrza. Za

Dom gościnny w Konradowie.

Domek Sudecki u Leśniczki na innych fotografiach