Pensjonat Dwie Siostry

Villa Mignon

Stuletni dom z duszą o zabytkowym charakterze, otoczony parkiem, położony 1800 m od centrum Lądka Zdroju. Atmosfera starej willi, z kominkiem w salonie, biblioteką i drewnianymi werandami.
Do dyspozycji gości oddajemy 7 dużych pokoi z łazienkami, w tym 2 apartamenty rodzinne dwupokojowe, salę jadalną, salon z kominkiem i biblioteczką.
Dom urządzony jest epokowymi meblami śląskimi. Polecamy go gościom szukającym alternatywnych form wypoczynku, z dala od komercyjnych i wielkomiejskich atrakcji. ...
Dom urządzony jest epokowymi meblami śląskimi. Polecamy go gościom szukającym alternatywnych form wypoczynku, z dala od komercyjnych i wielkomiejskich atrakcji. Każdy pokój ma widok na stuletnie sudeckie dęby i las. Szczęśliwcy mogą spotkać w naszym parku czarne wiewiórki...Za . Wg książki adresowej z 1937 r. właścicielem obiektu był radca Franaz Hoffbauer.

Villa Mignon - obecnie pensjonat ,, Dwie Siostry,,
    Pensjonat ukryty w lesie.