Teatr Muzyczny Capitol, ul. Piłsudskiego Józefa, marsz., Wrocław
diwan: Capitol to był w miejscu pokazanego na fotce kina Śląsk. .
ul. Piłsudskiego Józefa, marsz., Wrocław
diwan: Spytaj przypadkowego trzydziestolatka o ulicę Świerczewskiego, ciekawe jakiej informacji udzieli.
diwan: Myślę że sensowniej było by podawać obecne nazwy ulic a nawiasie nazwę adekwatną do prezentowanego czas okresu.
Krzyż pokutny - Łomnica (d. Czarne), Jelenia Góra
górski: Pamiętam stan przed przebudową DW367 a faraonem nie jestem :). Na północ od stacji BP (dawny SOMBIN) powyżej nieistniejącej wówczas krzyżówki (od JG na lewo Kowary i K-G, prosto Karpacz, ul.Górską w Mysłakowicach wybudowano 1977-1979) był ostry niewidoczny zakręt - jest jeszcze ślad na skarpie. Oczywiście cała trasa była obsadzona drzewami (klony lub jawory?), asfalt miał chyba ze 4 metry, drzewa tuż ...
Dom nr 13 (d. schronisko), Czarnów
Obelisk, ul. Kasztanowa, Świebodzice
maras - Administrator: Zdjęcie miało ponad 2700px na dłuższym boku, zmniejszyłem do akceptowalnych rozmiarów - 1600px.

fanpage_janowice_wielkie
rajaser