Budynek nr 10  Jadłodajnia Caritas, ul. Pocztowa, Wałbrzych
moose: W trakcie wyburzania.
Dom nr 3, ul. Nadrzeczna, Ludwikowice Kłodzkie
moose: Jak się kręcisz po okolicy Przemku to w Woliborzu burzą duży dom w górnej części wsi (za skrzyżowaniem na boisko).
Kamienica nr 172, ul. Niepodległości, Wałbrzych
moose: Kieruję do Wyroczni.
Estakada nad linią kolejową nr 309 i Bystrzycą Dusznicką, Kłodzko
MacGyver_74: Opcja automatycznego zmniejszania jest jedną z nowych funkcji, do tego doszła migracja na nowy serwer. Jeżeli nadal będzie problem, to najlepiej zgłosić go na forum
ul. Jerzego (dawna), Siemianowice Śląskie
Jan R: Pozwoliłem sobie dodać resztę budynku dyrekcji huty Jerzy...

Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Paulus,
Hellrid
jawc
Hellrid
jawc
Hellrid
jawc
Hellrid
jawc
Hellrid
Hellrid

To by było na tyle
Autor: Mmaciek°, Data dodania: 2024-06-20 11:17:36, Aktualizacja: 2024-07-17 13:04:56, Odsłon: 610

/ /
mietok | 2024-06-20 11:57:51 | edytowany: 2024-06-20 11:59:18
"Życie toczy się dalej, mimo braku wokół nas osób, potrzebnych jak powietrze. Ty dalej opowiadaj nam na stronie." ................... I te dwa zdania przytoczone z nagłówka artykułu, mówią wszystko, a Ty dalej pisz i publikuj na stronie. :)
YouPiter | 2024-06-20 14:03:14 | edytowany: 2024-06-20 14:06:29
Tak napisałem jak nagłówku, w mailu do Zoni, która mi odpisała na mój ostatni komentarz pod opowiadaniem: Dziękuję :) Powtórzę to jeszcze raz: Nie przestawaj Zoniu nam opowiadać :)
atom | 2024-06-20 12:26:16
Czytałem na bieżąco Opowiadania Zoni, a teraz nabrałem ochoty, żeby przeczytać także dawniejsze. Przypominają mi młodość, chociaż ja swoją przeżyłem w innych stronach. Trzeba spisywać wspomnienia, bo tylko wtedy one pozostaną i świat, który opisują. Wszystko tak prędko przemija... A może i ja odważę się coś napisać?
zonia | 2024-06-20 12:35:31
To bardzo dobry pomysł. Niecierpliwie czekam.
Iras (Legzol) | 2024-06-20 14:59:51
Gdybyś teraz przestała pisać, oznaczałoby to, że pisałaś tylko dla Marka. Wiem, że matka, która straci jedno z kilkorga swoich dzieci w pierwszej chwili zwątpienia nie ma ochoty dalej żyć. Jednak po chwili przychodzi opamiętanie - mam jeszcze pozostałe i dla nich trzeba żyć.
Danuta B. | 2024-06-20 19:18:29
Anons powinien brzmieć, nie jedno z OSTATNICH, a NAJNOWSZYCH opowiadań Zoni. Wkrada się z tym określeniem jakiś defetyzm.... A kysz! Zoniu, czytając te wspomnienia po raz kolejny, już czekam na następne.