pl. Narutowicza Gabriela, Leśnica
kitapczy: Sądząc po napisach na szarfach zostały one poświęcone poległym bojownikom SSOS, czyli Samoobrony Górnośląskiej, poległym w III powstaniu śląskim po stronie niemieckiej. To nie jest rynek leśnicki, ale pl. Marka i pomnik wojenny. W tle posesje nr 2 oraz 3.
kitapczy: Południowo-zachodni narożnik rynku z hotelem Fiebaga oraz wieżą kościoła parafialnego.
Rzeka Czerwona w Łasinie Koszalińskim, Tymień
Alistair: Wielkość obrazu winna mieć do 1600 pikseli na dłuższym boku a plik nie powinien mieć więcej niż 500 kilobajtów. U ciebie jest to 1800 na dłuższym boku a plik ma aż 4,07 MB
2023-2024 - Remont tunelu, Trzcińsko
Hellrid: Od wczoraj tunel ma być zamknięty do 4 czerwca, w tym czasie mają być ułożone dwa tory oraz sieć trakcyjna.
Budynek nr 73 (dawny), ul. Świdnicka, Wałbrzych
rajaser: Pierwsze współczesne.

kitapczy
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid
Hellrid

Maras - pożegnanie
Autor: Administrator°, Data dodania: 2024-03-09 08:20:10, Aktualizacja: 2024-03-09 10:23:01, Odsłon: 4373

Z wielkim bólem informujemy, że zmarł nasz wspaniały kolega i jeden z najaktywniejszych użytkowników portalu Maras - Marek Mituła

Z przykrością informujemy, że dziś rano zmarł nasz bliski kolega, jeden z najaktywniejszych użytkowników portalu, wieloletni administrator oraz członek stowarzyszenia Wratislaviae Amici, wyjątkowy rozmówca, towarzysz plenerów fotograficznych oraz spotkań miłośników strony "Maras" - Marek Mituła (1961 - 2024).

Maras zmagał się z ciężką chorobą nowotworową, która w ostatnich miesiącach przybrała na sile. Pomimo niedogodności związanych z chorobą, codziennie zaglądał na bliską swemu sercu stronę i na ile mógł, starał się pozostać aktywnym użytkownikiem.

Z pewnością zapamiętamy go jako niezwykle barwnego i utalentowanego użytkownika, wnoszącego regularnie swój wkład na stronę w postaci tysięcy fotografii, pocztówek, czy komentarzy. O jego ogromnej pracy może świadczyć choćby imponująca liczba dodanych zdjęć na stronie - blisko 103 tys.

Jak tylko potrafił starał się pomagać użytkownikom, zwłaszcza debiutującym, w pokonywaniu meandrów strony. Niezwykle ważne było dla niego utrzymywanie kontaktu z pozostałymi miłośnikami portalu, dlatego też systematycznie korespondował, dzwonił, czy spotykał się z wieloma z nas. Najbardziej jednak cenił sobie porządek na stronie. Poświęcał wiele czasu na przeglądanie portalu i wyłapywanie ewentualnych błędów. Gotów był dyskutować na ten temat godzinami. Czasem nieugięcie, ale zawsze z myślą o stronie.

Choć bardzo chciał, nie zdążył się pożegnać ze wszystkimi przyjaciółmi z portalu. W ostatnich dniach stan zdrowia uniemożliwiał mu wejście na stronę, dlatego też prosił by przekazać, jak bardzo cenił sobie każdego z nas i jak wspaniałe chwile i lata spędził w gronie hydralowców. Dorobek, jaki zostawił na stronie niech będzie dla nas motywacją do wspólnej pracy, by "ocalić od zapomnienia" naszą rzeczywistość, gdyż jak to Maras lubił mawiać - panta rhei.

Nie będzie przesadą stwierdzenie, że nasza strona była jego największą życiową pasją. Przesadą nie będzie również stwierdzenie, że odszedł dziś jeden z jej filarów.

Pogrążeni w smutku
hydralowcy

Zdjęcia Marasa dodane na portalu polska-org.pl (kliknij, aby przejść do galerii)

Uroczystość pogrzebowa odbędzie się w czwartek 14 marca o godz.12:00 na cmentarzu przy ul. Grabiszyńskiej we Wrocławiu

/ 0 /
/ 0 / M /
FM | 2024-03-09 08:35:31 | edytowany: 2024-03-09 09:48:24
Wiadomość ta mnie ,,zamurowała"'. Nie wiem co powiedzieć. Choć wiedziałem o Twojej chorobie, to myślałem, że wszystko skończy się happy endem.... Ostatnio widzieliśmy się na walnym zebraniu i nie myślałem, że to ostatnie nasze spotkanie. Marku dziękuję Ci za wszystko co robiłeś dla Naszego portalu. Na zawsze pozostaniesz w mojej pamięci. R.I.P.
Antoni Kuczek | 2024-03-30 11:04:47
Dla nas to strata pracowitego kolegi i wielkiego autorytetu. Żegnaj do zobaczenia w miejscu do którego wszyscy zmierzamy. Wybacz , że tak późno, bo zasiedziałem się w tych „ Kresach”.
mietok | 2024-03-09 08:56:22
To info, zwaliło mnie z nóg - pomyślałem, nie, nie to nie może być prawda, ale po pewnym czasie , uświadomiłem sobie, że straciłem Bardzo dobrego kolegę, przyjaciela. Trudno mi coś pisać więcej bo łzy cisną się same. :( Spoczywaj w pokoju [*]
stap | 2024-03-09 09:03:42
:( To jest takie... Brak słów... :(
PP | 2024-03-09 09:10:14 | edytowany: 2024-03-09 20:23:13
Żegnaj Marku. Twój wielki dorobek będzie Twoim pomnikiem. Wyrazy współczucia dla Rodziny.
pavelo | 2024-03-09 09:13:19
Straszna wiadomość. Nie mogę w to uwierzyć... Marku, dziękuję Ci za wszystko. Spoczywaj w pokoju [*]
PAX | 2024-03-09 09:21:38
Smutna i zaskakująca wiadomość. Wyrazy współczucia dla rodziny R.I.P.
Iras (Legzol) | 2024-03-09 09:22:58
W takich sytuacjach nigdy nie wiem co napisać.
Zdzisław K. | 2024-03-09 09:40:55
Straszna wiadomość. Nie mogę w to uwierzyć... Wyrazy współczucia dla rodziny.
Rob G. | 2024-03-09 09:48:59
Smutna wiadomość. Wyrazy współczucia dla rodziny.
blatro | 2024-03-09 09:51:43
Żegnaj Marku.
phantasma1958 | 2024-03-09 09:55:29
Porażająca wiadomość! Niepokojący był ten brak aktywności na stronie w ostatnim czasie, niestety nie znałem jej powodów. Wyrazy współczucia dla Rodziny. R. I. P.
MacGyver_74 | 2024-03-09 10:02:23
Brak mi słów... Spoczywaj w pokoju.
StaszekM | 2024-03-09 10:34:21
O Matko !, jaka straszna wiadomość. Byłeś moją ostoją na portalu !!! Pozostaniesz w mojej pamięci na zawsze Marku !!! Żegnaj kolego, spoczywaj w pokoju.
Danuta B. | 2024-03-09 10:42:23
Trudno taką informację przyjąć do wiadomości.... Nie da się tego zracjonalizować.
Dziękuję za wszystko. Wyrazy współczucia, także od Anny M.
Michał | 2024-03-09 10:54:20
Irena Wolanin | 2024-03-09 11:32:54
Żegnaj Marku... dziękuję za wsparcie i poświęcony nam czas. To takie smutne i niespodziewane. Spoczywaj w pokoju [*]
Virzzz | 2024-03-09 11:52:10
sawa | 2024-03-09 12:05:45
Marku.... ja zwyczajnie poczułam się jak opuszczona. 10 lat na portalu, 13000 zdjęć, i każde kliknięte przez Ciebie...ten portal bez Ciebie ? No kurcze ....
MaStar | 2024-03-09 12:41:02
Z przykrością przyjęłam wiadomość o odejściu Marka. Łączę się w bólu ze wszystkimi hydralowcami, którzy nie zapomną o Tobie. Wyrazy współczucia dla Rodziny.
zonia | 2024-03-09 12:42:38
Jestem po prostu zdruzgotana. Nie mogę się pozbierać. Był…jak to strasznie brzmi- był! Tyle chciałabym o Nim napisać, ale kłębiące się mi w głowie myśli to uniemożliwiają. Bardzo , bardzo współczuję Rodzinie, tak zawsze o niej mówił ciepło i z dumą. Bez niego WA to już nie to samo.
StaSta | 2024-03-09 12:43:16
Żegnaj Marku.
bungulator | 2024-03-09 12:53:04
Straszna wiadomość.Spoczywaj w pokoju.
Wincenty Miros | 2024-03-09 13:19:12
Ogromnie smutna wiadomość. Jeszcze niedawno 30 stycznia rozmawiałem z Markiem i był pełen optymizmu, a teraz niestety nie ma go wśród nas, ale jego ukochany portal będzie trwał, chociaż już bez wielkiego zaangażowania i optymizmu Marka. Żegnaj Marku.
Sendu | 2024-03-09 13:34:01
To prawda, był wsparciem dla początkujących. Spoczywaj w pokoju.
chrzan233 | 2024-03-09 13:40:26
Druzgocąca wiadomość. Wyrazy współczucia dla rodziny, dla przyjaciół Marka. Niemal codziennie przechodziło mi przez myśl co może dziać się złego. Tak było wczoraj, tak było dzisiejszego poranka. Przeczytałem ten wpis kilka godzin temu i zaniemówiłem. Ogromny wkład dla portalu, zawsze na posterunku. Dziękuję za wszelką pomoc. Żegnaj Kolego...
marycha | 2024-03-09 13:50:11
Wyrazy współczucia dla rodziny. Spoczywaj w pokoju.
tomimaki | 2024-03-09 14:33:28
Smutna wiadomość. Dziękuję Ci za wszystko. Spoczywaj w pokoju.
jawc | 2024-03-09 14:42:14
W takie wiadomości trudno uwierzyć.... I brakuje słów, aby wyrazić smutek. Spoczywaj w pokoju, Marku - Twój olbrzymi dorobek i pamięć o Twojej aktywności na portalu pozostaną z nami (choć w pierwszej chwili człowiek nie może się pozbyć myśli, że to już nie będzie to samo...). Serdecznie współczuję bliskim Marka.
Babinicz | 2024-03-09 15:39:06
Bardzo smutna wiadomość trudno w to uwierzyć. Żegnaj kolego, spoczywaj w pokoju.
Szyszka | 2024-03-09 15:46:03
Nie mogę w to uwierzyć. Straszna strata. .........................
foto-baron | 2024-03-09 16:11:49
Straszna wiadomość, Wyrazy współczucia dla Rodziny, żegnaj Marku [*]
Ryszard Kumorek | 2024-03-09 16:19:49
Porażająca wiadomość! A ja nie zdążyłem Go dobrze poznać. Raz tylko byłem na noworocznym spotkaniu, zrobiłem z nim zdjęcie i zamieniłem kilka słów. Gdy borykałem się z własnym zdrowiem i nie logowałem się kilkanaście tygodni na stronie wysłał mi prywatnego mejla zaniepokojony moim brakiem aktywności. Byłem wtedy zaskoczony Jego zainteresowaniem i podziękowałem Mu za to. Strona bez Marasa będzie już inna. Żegnaj Marku!
rok | 2024-03-09 17:02:30
Żegnaj PRZYJACIELU.
Władysław Sikora | 2024-03-09 17:20:37
Szokująca wiadomość - mój rówieśnik. Żegnaj Marku.
Wolwro | 2024-03-09 18:03:09
Przeglądam zdjęcia na portalu i nagle widzę słowo "maras" kursywą. Przeżyłem szok. Żegnaj.
morgot | 2024-03-09 18:42:31
Żegnaj, wyrazy współczucia dla Rodziny.
krzych[k] | 2024-03-09 18:47:40
:(
bogdanow | 2024-03-09 19:14:48
Szokująca wiadomość. Troszkę młodszy ode mnie.
Tony | 2024-03-09 19:20:52
Bardzo smutna, straszna wiadomość. Żegnaj Marku. Pozostawiłeś nam wielki dorobek, pozostaniesz na zawsze w naszej pamięci.
Joachim Seidel | 2024-03-09 19:25:00
Smutna ta wiadomośc,Dzieki za wspaniale chwile na stronie. Kiedy czytam na portalu, oglądam zdjęcia ,wiem że Ty robisz to teraz również z nami.. R.I.P
Zed | 2024-03-09 19:26:54
W moje posłudze musiałem już pożegnać wielu przyjaciół. Teraz siedzę od pół godziny szukając w pamięci nasze wspólne chwile. Twoja pracowitość i oddanie stronie nie zostanie zapomniana Marku. Spoczywaj w spokoju. Rodzinie Marka składam szczere kondolencje i zapewnienie o modlitwie.
micko | 2024-03-09 19:58:38
[*]
Robert | 2024-03-09 20:46:20
Żegnaj Marku, będzie mi Ciebie brakować. Tyle lat i tyle spotkań do późnej nocy. Wiele dyskusji o aparacie i zdjęciach, byłeś bardzo pomocny i zawsze wymazywałeś plamkę z moich zdjęć. Dziękuj, że mogłem Ciebie poznać. Wyrazy współczucia dla Rodziny.
mika | 2024-03-09 22:26:47
:( Nie wierzę.! Ostatni tydzień błądziłeś w moich myślach... Dziękuję za wszystko... Spoczywaj w pokoju [*]
heck | 2024-03-09 22:33:34 | edytowany: 2024-03-10 09:18:02
Druzgocząca wiadomość........Żegnaj Marku [*]
zonia | 2024-03-09 23:14:44
„Pieśń kozła” w dosłownym tłumaczeniu znaczy – tragedia - (nomen omen) to ostatnie moje opowiadanie. Już ich więcej nie będzie. A mija właśnie jedenaści lat jak Marek „puścił” na tym portalu pierwsze. Jedenaście lat Marek mnie wspierał, nieustannie poprawiał. Po prostu motywował do dalszego pisania. Znaliśmy się i przyjaźnili bardzo. Pocieszał mnie w ciężkich chwilach mojego życia. Był moim serdecznym przyjacielem, chociaż w realu spotkaliśmy się cztery może pięć razy. I to zawsze na spotkaniach hydraulowców, gdzie był dosłownie „rozrywany” przez innych uczestników spotkania. Nasza przyjaźń była telefoniczna. Ciągle słyszę jego glos. Ten ostatni raz rozmawialiśmy chyba trzy tygodnie temu. Chyba się wtedy ze mną żegnał, ale do mnie to nie docierało. Miałam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze. A dziś jak grom z jasnego nieba spadła na mnie ta straszna wiadomość o jego odejściu. Był prawie jedno pokolenie ode mnie młodszy. A mimo to łączyły nas wspomnienia z tej samej okolicy w której kiedyś mieszkaliśmy. Nie dotrzymał danego mi słowa, że na moim pogrzebie wygłosi płomienne pożegnanie. To niesprawiedliwe, okrutne, że go już niema, że go już w telefonie nie usłyszę. Została po nim głucha pustka i smutek. Tak jak w piosence Przybory śpiewanej przez Michnikowskiego: Bez Ciebie jestem tak smutny jak kondukt w deszczu pod wiatr Bez Ciebie jestem wyzuty z ochoty całej na świat…
Lekok | 2024-03-09 23:34:17 | edytowany: 2024-03-10 00:08:30
.... Zaniepokoił mnie brak aktywności na stronie, ale pomyślałem, że każdemu to się może zdarzyć (vide ja).Nawet przymierzałem się do zadzwonienia. Dzisiejsza wiadomość to szok. Spoczywaj w pokoju Przyjacielu. Wyrazy współczucia składam Rodzinie.
Trapp | 2024-03-10 08:00:08
Wyrazy najgłębszego współczucia. Są sytuacje w których ten oklepany tekst "...coś się kończy - coś się zaczyna..." nie ma zastosowania. Tym razem naprawdę "COŚ" się skończyło... :(
Jan R | 2024-03-10 09:54:34
Bardzo przykro jest otrzymać wiadomość,że ktoś z bliskich,kolegów,znajomych odszedł na "drugą stronę" Marka osobiście nie znałem ale miałem i mam wielką sympatię. Nie mówię "Żegnaj " Marku ale z nadzieją i wiarą myślę,że spotkamy się na tym - drugim lepszym świecie...
McAron | 2024-03-10 10:44:20
Serdeczne współczucia dla rodziny - tej najbliższej i "hydralowej"... Dziwne uczucie... Kogoś, którego uważałem za tytana naszej strony, już nie ma... Przecież on oceniał każde zdjęcie pojawiające się na polska-org, dodawał średnio miesięcznie najwięcej zdjęć, miałem wrażenie że brał udział w co drugiej dyskusji pod fotografiami... Marku, kto mi będzie 6 wstawiał pod pocztówkami i zdjęciami? Spoczywaj w spokoju. Żegnaj.
moose | 2024-03-10 11:29:25
Był jaki był. Na końcu oddaję szacunek. Z chwilą śmierci Marka zakończyła się pewna epoka w dziejach naszego portalu. Kto go zastąpi? Nie wiem. Maćku - wyrazy współczucia dla Ciebie, dla całej Waszej rodziny. Kontynuuj to dzieło.
Hanf75 | 2024-03-10 13:26:19
Smutna wiadomość. Najszczersze kondolencje dla bliskich pana Marka.
Kolekcja-BieniasiewiczT. | 2024-03-10 18:29:50
Straszna wiadomość, ogromna strata…. Marku dziękuję za wszystkie Twoje rady, wskazówki, sugestie, a przez te wszystkie lata uzbierało się ich sporo. Żegnaj Kolego, spoczywaj w pokoju.
VonGregor | 2024-03-10 19:15:03
Tak mi przykro. Jestem zasmucony. Maras zawsze mnie wspierał w portalowych śledztwach. Zaraził mnie tą detektywistyką i zawsze kibicował, gdy coś odkryłem.
Popski | 2024-03-10 19:43:16
Niemożliwie smutna informacja. Pragnę złożyć głębokie wyrazy współczucia dla najbliższych.
marko | 2024-03-10 20:35:39
To bardzo smutna i zaskakująca wiadomość. Niech spoczywa w pokoju... [*]
ragnar | 2024-03-10 21:09:01 | edytowany: 2024-03-10 21:46:43
Nie wiem co napisać, jestem w totalnym szoku. Kur..a Marek jaja sobie z nas robisz? Co to ma znaczyć? Marek...
rajaser | 2024-03-10 21:38:43
Nieodżałowana strata dla wszystkich. Wyrazy współczucia dla rodziny, znajomych i bliskich. NIECH SPOCZYWA W POKOJU.
Krzysiek_2 | 2024-03-10 22:11:35 | edytowany: 2024-03-11 00:34:08
Głęboki, bardzo głęboki żal... Dla mnie w pierwszych tygodniach i miesiącach mojego uczestnictwa na portalu Marek był pierwszym nauczycielem i przewodnikiem po portalowych zawiłościach. Będzie mi brakowało Jego życzliwych rad i sugestii.
TW40 | 2024-03-10 23:12:55
Filar portalu! Trudno się pogodzić z taką niespodziewaną stratą! Pomnik - swoją tytaniczną pracą na portalu - już postawiłeś sobie za życia! Spoczywaj w pokoju! Zawsze zostaniesz w naszej pamięci!
Krzysztof Bach | 2024-03-11 00:10:11
Porażająca wiadomość. Zawsze szybko otrzymywałem odpowiedz w sprawach technicznych. Dziękuję, żegnaj Marku. Wyrazy współczucia dla Rodziny.
sir Hades | 2024-03-11 02:23:18
dsun84 | 2024-03-11 08:49:27
Bardzo, niesamowicie smutna informacja, żegnaj
panAeL | 2024-03-11 14:24:07
Portal opuszcza jeden z jego największych filarów. Ogromna strata. Wyrazy współczucia dla Rodziny.
prysman | 2024-03-11 18:38:29
Wyrazy głębokiego żalu i współczucia.
Michał | 2024-03-11 18:57:59
Muszę po tych kilku dniach powiedzieć, że jest mi cholernie przykro. :-( Tak mi się życie potoczyło, że nie mam już dla kogo zbierać i o czyją przyszłość zabiegać, dlatego każde zniknięcie z grona choćby znajomych jest stratą. Bardzo żałuję, że się nie poznaliśmy...
KrzysztofKudowa | 2024-03-11 19:30:07
Marek - mój mentor, moja pomoc, moje dobre wsparcie, mój dobry duch na portalu, jeszcze kilkanaście dni temu prosiłem o dodanie ulicy...Marek odpisał - jestem chory- życzyłem zdrowia i ... do zobaczenia na portalu. Już nigdy nie spotkamy. Spoczywaj w pokoju Marku !!!
Fritz | 2024-03-11 21:50:29
To bardzo smutne i przykre ... chociaż jestem stosunkowo "świeży" wielokrotnie z nim pisałem ... cieszyły go też zdjęcia dodawane m.in. w Malczycach. RiP :-(
atom | 2024-03-11 23:20:22
Żal, że nie zdążyłem Go poznać. Wróciłem właśnie z innego pogrzebu i ta wiadomość mnie poraziła... Spoczywaj w pokoju
Zbigniew Waluś | 2024-03-12 11:54:42
wito | 2024-03-12 15:01:04
Poświęcając część życia na hydral, zbudowałeś sobie ładny pomnik. Zasłużyłeś na poczesne miejsce w fotoarchiwach Dolnego Śląska i Polski pomiędzy nielicznymi. Będę pamiętał. Rodzinie składam wyrazy współczucia.
vooiteg | 2024-03-12 19:35:57
[*]
Paulus, | 2024-03-12 23:37:17
Jestem dogłębnie przybity tą wiadomością, nie dociera to do mnie i długo nie dotrze... Ile razy sobie obiecałem spotkać się z Tobą osobiście, z Wami Hydralowcami. Nie zdążyłem. Marku, dziękuję za Twoją obecność na tym wspaniałym portalu, za nieprzebrane materiały, które tutaj zamieściłeś, za wspaniałe komentarze. Nigdy o Tobie nie zapomnę bo zawsze tutaj zaglądam a Ty zawsze tutaj będziesz. Do zobaczenia tam, gdzieś... może na Sleiermacherstrasse ?
Zbigniew Franczukowski (bynio) | 2024-03-13 14:31:42
Zawsze byłeś, jesteś i będziesz w mojej pamięci i przy mnie....
Kochon | 2024-03-13 19:08:01
Bardzo smutna wiadomość :( Spoczywaj w pokoju [*]
MarcinCe | 2024-03-13 20:25:32
RIP
rob ert | 2024-03-14 08:27:32
Czasami tak bywa, że ktoś jest niby obcy, ale w jakimś sensie bliski. Życzliwy, przyjacielski. Tu tak właśnie było. Żegnaj Marku.
cezar56 | 2024-03-14 09:02:40
R I P
flowerpower | 2024-03-15 00:14:15
Żegnaj Marku.
fra_mauro | 2024-03-15 12:39:22
Zaskoczenie, smutek i wielki żal... Nie spodziewałam się takiej wiadomości. Miałam przyjemność poznać Marka dawno, dawno temu osobiście, gdy nie było jeszcze tego portalu. Po wielu latach spotkałam Go tutaj jako gospodarza strony. Bardzo zaimponował mi ogromną wiedzą historyczną o naszym regionie i ogromną kulturą . Pamiętam jak cierpliwie poprawiał moje wstawione zdjęcia, żeby miały regulaminową jakość i odpowiadał z humorem. Nie mogę uwierzyć, że odszedł... Może tam gdzieś po drugiej stronie tęczy jest mega portal, którym trzeba się było zaopiekować w trybie pilnym, więc zawołano Fachowca. Do zobaczenia Marku !
Vesmir | 2024-03-15 20:27:03
Żegnaj Marku. Nigdy się nie poznaliśmy osobiście, chyba nawet nigdy cyfrowo nasze droki się nie skrzyżowały, ale zawsze gdzieś guru Maras Administrator się przejawiałeś. Zwykły szary niesystematyczny użytkownik ;(
t.ziemlicki@wp.pl | 2024-03-16 11:43:49
Dopiero przeczytałem.. Szok. To Marek wprowadził mnie tutaj. Doradzał, uczył, był moim przewodnikiem. Dziękuję Marku za wszystko. Spoczywaj w pokoju....
Darkow | 2024-03-17 23:43:33
Żegnaj Marku... Dziękuję za ogromną pomoc na portalu ;(
DanielMazur | 2024-03-19 14:14:20
Biedny Maras :( Niech spoczywa w pokoju
antypuszka | 2024-03-23 22:28:52
[*]
Hellrid | 2024-03-24 23:05:17
Gdy w 2018 roku Ragnar zaprosił mnie do aktywnego udziału w tworzenia Hydralu, opuściłem Fotopolskę i rozpocząłem swoją przygodę z portalem, w tamtym czasie Marek dzwonił do mnie często starając się przekazywać cenne wskazówki, jak poruszać się po portalu. Chociaż nie za każdym razem było nam po drodze, to zawsze podziwiałem jego szybkość i precyzję działania, ale także ogrom pracy i aktywność graniczącą z określeniem 24/7.

Teraz gdy patrzysz na nas z góry, wszystkie nierozwiązane zagadki zdjęciowe są dla Ciebie jasne, a my się jeszcze musimy trochę pomęczyć.

Spoczywaj w pokoju.
DanielMazur | 2024-04-04 18:50:28
Nie mogę dalej przeboleć tego, że Marka z nami nie ma
Zdzisław K. | 2024-04-09 08:04:26
Mija miesiąc od tej smutnej wiadomości. Nie mogę dalej przeboleć tego, że Marka z nami nie ma. Na cmentarzu Danka przeczytała list pożegnalny. Warto zamieścić list na stronie.