Willa Skalniak

Fremdenheim Bergblick

Willa Skalniak to zabytkowy obiekt wybudowany w 1938 roku. Po wojnie znajdowała się w niej Podstawowa Szkoła Wiejska, a w 1980 roku utworzono tu schronisko młodzieżowe. Obecnie po kapitalnym remoncie Willa jest miejscem wypoczynku dla turystów. Dzięki atrakcyjnemu położeniu i wysokiemu standardowi stwarza idealne warunki do wypoczynku zarówno latem jak i zimą. Obiekt posiada 7 pokoi 2 osobowych, w tym dwa połączone wewnętrznymi drzwiami ze wspólną łazienką tworzące mini apartament,
- 2 pokoje 4 osobowe. Do dyspozycji oddajemy również ogólnodostępną, w pełni wyposażoną kuchnię oraz jadalnię-świetlicę z wyjściem
na zewnątrz. Mogą służyć one do organizacji imprez rodzinnych lub firmowych (po wcześniejszej rezerwacji).
Przy willi znajduje się darmowy parking dla gości. Za

Dom wypoczynkowy w Stójkowie.